A coaching egy személyre szabott tanácsadási forma, melynek lényege, hogy konkrét válaszokat nem ad, hanem rávezeti a részvevőket a helyes megoldásra.
A coaching egy viszonylag fiatal tudománynak számít még, és önállósodására a legújabb pszichológia felfedezések voltak hatással. A rohamosan fejlődő világ az embereknek a rugalmasság, a gyorsaság, és azonnali eredmény igényét hozta magával. A coaching pontosan ezen igényekre nyújt optimális megoldást. Tehát a coachingot ma már nevezhetjük a pszichológia tovább gondolásának, és egyre rohamosabb fejlődésének köszönhetően az alkalmazott új terápiás módszerei is sokkal hatékonyabbnak fognak bizonyulni. A coachingot minden olyan embernek ajánljuk, akik bármilyen szinten nehézséggel küzdenek magán vagy üzleti életükben.

Teremtsünk egyensúlyt az életedben!

Mi a coaching folyamata?

  • Telefonon vagy e-mailen keresztül felveszed velem a kapcsolatot!
  • A kapcsolatfelvétel után egy személyes találkozóra egyeztetünk időpontot. Az első konzultáció teljesen díjtalan!
  • Az első konzultáción megismerkedünk, és feltárjuk a konfliktus forrását. A részletes információk megbeszélése után elkezdjük a közös munkát!
  • Az egyeztetés után egy személyre szabott coaching programot fogok összeállítani, amelyben a célkitűzésünk leggyorsabb és leghatékonyabb mentét fogja magában foglalni.
  • A terápiás sorozat után sem fog megszűnni a kapcsolat! Rám minden esetben számíthatsz a továbbiakban is, akár apróbb tanácsok, akár újabb felmerülő problémák esetében.

Hivatásom számomra nem csak munka, hanem a hobbim és az életem is!

Amennyiben bármilyen kérdésed merült fel a coachinggal kapcsolatban, akkor hívj bizalommal!