Párkapcsolati mediációMinden párkapcsolatban vannak mélypontok, melyeknek megoldása nagyon nehéznek vagy teljesen lehetetlennek tűnik. A párok sokszor szégyellik, hogy problémákkal küzdenek, ezért nem mernek segítséget kérni egy külső szemlélőtől. A párkapcsolati mediáció során általában már az első konzultáció után jól átlátható a probléma forrása és megtalálható rá a legjobb megoldás. Egy krízis helyzetre nem feltétlenül a megfelelő opció az elválás, vagy a szakítás, mert ahol a szerelem egyszer fellángolt, ott sosem huny ki. Ezért általában a párkapcsolati konfliktusokat a felek közötti rossz kommunikáció eredményezi. A párkapcsolati mediáció gyors segítséget a konfliktus feloldására és kezelésére.

 

Ne aggódj, mert még nincs semmi veszve!

A párkapcsolati mediáció azoknak a pároknak szól, akik nem a bűnbakot keresik, hanem a jó megoldást szeretnék megtalálni.

Minden párkapcsolatban ott az örökké tartó boldogság lehetősége!

Mi a párkapcsolati mediáció célja?

  • A konkrét konfliktus forrás feltárása és gyógyítása
  • A felek fel tudják dolgozni a sérelmeiket, és a továbbiakban kapcsolatuk pozitív fejlődésén tudjanak koncentrálni.
  • A felek kilépjenek az önsajnálat és a hibáztatás csapdájából, és megtalálják a harmónia és a boldogsághoz vezető utat.
  • Az egyéni problémák hatékony kommunikálása a párok között.
  • Olyan gyakorlatok elsajátítása, amely hosszú távon is jól alkalmazható.
  • Ha a felek még is az elválás mellett döntenek, akkor az a lehető legbékésebb módon történjen, és a továbbiakban is megmaradhasson a jó viszony közöttük.

Érdemes párkapcsolati mediáción részt venni, amikor már úgy látjátok, hogy nincs több esély a harmonikus kapcsolatra. A párkapcsolati mediácion való részvétel nem azt jelenti, hogy nem tudjátok megoldani a saját problémáitokat, és kudarcot vallótok. A párkapcsolati mediátor csak megoldást és lehetőséget nyújt, hogy újra együtt tudjatok gondolkodni, és a későbbiekben is jól tudjátok kezelni a felmerülő konfliktusokat. A rossz párkapcsolat életünk minden részére negatívan hathat! Ezért ne hagyjátok elmérgesedni a helyzetet!

Ha felmerült a gondolat, hogy részt vegyetek egy párkapcsolati mediáción, akkor az már egy óriási lépés a boldog, harmonikus, örökké tartó szerelemhez!

Kérjetek időpontot egy ingyenes konzultációra, amely során feltárjuk a problémát, és megtaláljuk a leghatékonyabb módszert rá!