Kedves Látogató!

Nagyon örülök, hogy kíváncsi vagy rám, de itt és most Te vagy a fontos, szóval rólam csak röviden.

Warvasovszky Nikolett vagyok, life és business coach, valamint mediátor.

Miért válassz engem?

Mert őszinte és lelkes vagyok.

Ennek jegyében, hadd kezdjem máris egy vallomással. Nincs évtizedes coach tapasztalatom, de ezt értő figyelemmel igyekszem pótolni.

2012-ben ismerkedtem meg a coachinggal. Az akkori cégemnél havonta részt vehettem egy olyan csoportos coachingon, ahol különböző területeken, osztályokon dolgozó kollégákkal ültünk össze. Ezeken az alkalmakon egész nap egymást coacholtuk. Ez a folyamat, ahol coach és coachee is lehettem egyazon napon, nagyon meghatározó volt számomra. Megtapasztalni, hogy csupán kérdések által milyen felismerésekhez lehet hozzásegíteni a témagazdát, bámulatos és izgalmas egyszerre. Az pedig egyenesen döbbenetes és felkavaró, mikor szinte idegen ember kérdése világít rá olyan gondolataidra, mondatja ki veled azt a választ, megoldást, amit még magadban sem mertél sosem megfogalmazni.

Majdnem négy év kellett hozzá, hogy rájöjjek, én annyira élvezem a coachingot, hogy hivatalos keretek között is szeretnék ezzel foglalkozni.

Az egyik legismertebb és leglátogatottabb, a Dr. Kollár coach képző iskolában szereztem meg az elméleti alapokat, a gyakorlatot és természetesen a képesítést igazoló tanúsítványokat. Az elismert tanítók mellett összetartó, egymást segítő kis csoportunknak is köszönhetem, hogy a bizonyítványokon kívül új szemlélettel is gazdagodtam.

WN

Miért vagyok jó coach és mediátor?

Mert színes, izgalmas és kihívásokkal teli életet élek és érdekelnek az emberek.

Véleményem szerint a jó coach nem direkt tanácsot ad, hanem segít megtalálni a saját megoldásod. Viszont elengedhetetlennek tartom az élettapasztalatot és az empátiát, mivel a coaching egy irányított folyamat, ahol a coach feladata vezetni a hozzá forduló klienst.

Dolgozó nőként, feleségként és anyaként sok olyan élethelyzetben voltam már, ami segíthet lerövidíteni Neked az eredményhez vezető utat. Velem is történtek vidám, örömteli, szomorú, hihetetlen… és vicces események is. Te voltál már olyan hajóúton, ahol fél nappal a kikötés előtt elfogy az egy éves gyereked pelenkája és senkinél nincs? Vagy etted már le magad egy üzleti ebéden? Én igen!

Akár magánéleti, akár munkahelyi elakadásod van, én megértelek, és segítek.

 

Tanulmányaim, képzéseim:

2016                Life és business coach, mediátor (Dr. Kollár Coach Képző Iskola)

2014                Fogyasztóvédelmi referens (Fogyasztóvédelmi Referens Képző és Közvetítő Központ)

2013 –             Jogász (Eötvös Loránd Tudományegyetem)

2007 – 2011    Közgazdász kereskedelem és marketing szakon (Corvinus Egyetem)